Tejsavó és mit érdemes tudni róla

Biotech Protein

Biotech Protein

Már biztosan te is különböző véleményekkel találkoztál, ami a tejet és a tejtermékeket illeti. Ezek pozitívak, és negatívak egyaránt. Az első csoportba tartozók a tej összetevői mellett érvelnek, amelyek minőségi és könnyen megemészthető fehérjéket biztosítanak a szervezet számára, és emellett a tej kiváló laktató képességét is megemlítik. A másik csoport kritizálja a tejet és olyan véleményen van, hogy a tej csakis kizárólag a gyermekek táplálkozására szolgál. A tej nem megfelelő minőségére hivatkoznak, és a tejcukor – a laktóz megrosszabbodott megemésztésére. Ez az oka az egészségügyi problémáknak, amik kapcsolatban állnak a tej fogyasztásával, mint a laktózérzékenység, ami gyomorproblémákat okoz, felfúvódást, hasmenést és néha hányingert is. A tejsavó fehérjék alap táplálékkiegészítővé váltak a testépítők és a sportolók számára, mert egy nagyszerű fehérje. Azok számára viszont, akik laktózérzékenységben szenvednek, nem mindegy, hogy milyen fehérje tartalmú készítményt fogyasztanak! Számukra nyújt megoldást a laktózmentes fehérjepor, melyek közül választhatsz a fittproteinpink.hu webáruház kínálatából!

A bejegyzés kategóriája: Biotech Protein
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!